O ȘCOALĂ ATRACTIVĂ PENTRU TOȚI

La începutul lunii decembrie 2019, Școala Gimnazială “George Emil Palade” a găzduit cercul responsabililor cu activități și proiecte internaționale, la care au fost invitați și au participat profesori din municipiul Ploiești și județul Prahova, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Județean. Evenimentul s-a bucurat de susținerea echipei manageriale a școlii și de implicarea în activitățile desfășurare a unui număr impresionant de cadre didactice, elevi și părinți.

Instituția noastră se numără printre puținele din Prahova care derulează proiecte cu finanțare europeană în cadrul programului Erasmus +, pe două direcții: proiecte de mobilitate și parteneriate strategice. În ultimii 3 ani, școala „George Emil Palade” s-a implicat în 2 parteneriate strategice „New ApproachestoLiteracy – NAL”  și SMART MATHEMATICS TEACHER,un proiect de mobilitate „Educating Net GenerationCreatively for InterculturalityandFutureSuccess” și 8 proiecte e-Twinning , care au obținut 7 certificate naționale de calitate și 3 certificate europene de calitate.

Proiectele noastre vizează dezvoltarea competențelor interculturale, sociale, lingvistice și artistice, precum și reducerea numărului de elevi cu performanțe slabe în citit/științe/matematică. Învățarea interactivă, colaborarea cu elevi din școli europene, dezvoltarea gândirii critice, a abilităților TIC și a lucrului în echipă sunt doar câteva din avantajele pe care le are un elev implicat într-un proiect e-Twinning sau Erasmus.

Responsabil proiecte și activități internaționale

Laura Popența

PDF Embedder requires a url attribute

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*