La concert!

Elevii Școlii Gimnaziale „George Emil Palade” au dat curs invitației de a participa la ultimele repetiții ale concertului DISNEY, din ziua de 30 mai 2019. 

           A fost o încântare să participăm la repetiția generală. Copiii au fost fascinați de modul cum dirijorul, precum bijutierul, aduce ultimele retușări, pentru ca totul să atingă perfecțiunea. Elevii au înțeles câtă muncă este în spatele realizării unui astfel de concert, cât de importantă este munca în echipă și buna relaționare între dirijor, Mircea Pădurariu; orchestră; solistă, Ioana Lupașcu – pian și, în cazul de față, actorul Paul Niculae. Mulțumim doamnei Nicoleta Barac, legătura noastră trainică în colaborarea cu Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești, pentru oportunitatea oferită și promitem că vom fi în continuare spectatori fideli ai concertelor Filarmonicii. 

Alături de dna. prof. Nicola Stanciu – Mazilu, coordonator al cls. a VII-a D, au fost și profesorii: dna. Ioana Lupu, coordonator al cls. a VIII-a B; dna. Laura Calotă, coordonator al cls. a VI-a C și dna Gabriela Dumitrescu.

prof. coordonator Stanciu Mazilu Nicola

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*